sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Viikon Kuva Maailmalta 3 - Link Up Party


Viikon Kuva Maailmalta on uusi Link Up Party suomalaisille bloggaajille. 

Joulukuussa aloitimme testillä joka ylitti kaikki odotukseni. Toivon että saamme tästä Link-Up Partyn joka tuo yhteen bloggaamista ja valokuvaamista rakastavia sisällöntuottajia ja bloggaajia ja tekee meidän kaikkien blogeistamme entistä parempia. Ja lisäksi saa meidät tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin blogeihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Uusille ystäville!Jätä linkki omaan blogipostaukseesi jossa on ainakin yksi kuva jostakin puolelta maailmaa ja liity muiden bloggaajien seuraan. Muista mainostaa postaustasi käyttäen hastagia #viikonkuvamaailmalta

Tässä tammikuussa aloitimme uuden perinteen. Valitsen jokaisesta Link-Up Partysta oman suosikkini. Eli Hostess Favorite palkinnon voittajan.


Tämä on täysin subjektinen valinta joka perustuu minun mielipiteeseeni. Yritän kuitenkin aina perustella sen kaikille osallistujille.


Viikon Kuva Maailmalta 2 - Link Up Partyn Hostess Favorite palkinnon voittaja on


Ribs & Coke - Ripsiä ja kollaa -blogin postaus Bolivian kummajaisia


Postauksessa kerrotaan asioista jotka ihmetyttävät Boliviassa, suomalais-usalaisesta näkökulmasta katsottuna. Tekstiä oli hauska lukea ja kuvat veivät mukanaan paikkoihin joissa kirjoittaja oli vieraillut. 

Postaus kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa!

Lisäksi joka viikko yksi blogipostaus voittaa Yleisön Suosikki palkinnon. Tämä palkinto perustuu tilastoihin, mikä on postaus joka on kaikkein eniten saanut klikkauksia. Eli joka on luettu kaikkein useimman kertaa ja josta siis te lukijat ja bloggaajaystäväni piditte kaikkein eniten.


Viikon Kuva Maailmalta 2 - Link Up Partyn Yleisön Suosikki palkinnon voittaja on 

Vesta box -blogin postaus Vuoden 2017 tilinpäätöksen hetki ja katse kohti vuotta 2018


Postauksessa kerrotaan vuoden tapahtumista ja juhlitaan mm. kirjoittajan tyttären 1-vuotis synttäreitä. Valokuvat ovat suloisia ja kuvaavat hyvin lapsiperheen arkea ja riemua.

Postaus kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Olipa kiva, että edellistä linkkiä klikkailtiin. Tuostahan tuli todella hyvälle mielelle! :) Tällä kertaa vuorossa onkin viikon kuva aika lailla kotimaisemista, mutta maailmaahan sekin kaiketi on? :D T: Katriina / Vesta box

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittwlur, minäkin kovasti tykkäsin postauksistasi. Ja koti on ehdottomasti maailmalla :)

   Poista
 2. Olen matkalla Chilessä ja Link-Up Partyjen päivittäminen ei onnistu ipadistani käsin. Ensi viikonloppuna olen Paraguayssa. Joten uusi Viikon Kuva Maailmata - Link Up Party tulee tapahtumaan sunnuntaina 28.01 jolloin ilmoitan myös tämän viikon voittajat.
  Pyydän anteeksi teknisiä vaikeuksia!

  VastaaPoista
 3. Voihan! Myöhästyin tästä Party kolmosesta :)

  VastaaPoista