keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Herra Tekee Vanhurskauden ja Hankkii Oikeuden Kaikille Sorretuille!

Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta. 
Ef. 6:18

Rukousvastaukset vahvistavat meidän uskoamme Jumalaan. Ei ole mahdollista todistaa kristinuskoa rukousvastauksien pohjalta koska ne voidaan aina selittää yhteensattumina. Mutta kun rukoilemme yhteensattumia tapahtuu. Kun emme rukoile, niitä ei tapahdu.Jumala antaa meille anteeksi meidän syntimme. ”hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi,” Psalmi 103:3.

Jumalalla on suuria lahjoja meille tarjolla. Rukouksen tulisi olla meille yhtä luonnollista kuin hengittäminen. Jeesus itse kehoitti meitä rukoilemaan.

 Rukoilkaa lakkaamatta. 1 Tess 5:17

Rukoiletko sinä?

Jumala parantaa meidät sairauksistamme. Jonakin päivänä me tulemme olemaan täysin parannettuja. Me näemme merkkejä tästä kun Jumala parantaa suoraan ja yliluonnollisesti. Tämän lisäksi, Jumala on luonut meidät kehoomme immuunijärjestelmän, vasta-aineita ja parantumisprosessin.

Jumala ” joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta...” Psalmi 103:4. Jumala lunastaa meidät tuonelasta. Hän pelastaa sinut riippumatta miten syvällä olet syntien kuopassa.

Hän ”... kruunaa sinut armolla ja laupeudella,” Psalmi 103:4. ” Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinen on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät.” Psalmi 103:11.

Hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää!" Ilm. 1:17

 Jumala kehoittaa meitä ettemme pelkäisi Häntä. Hän on hyvä ja tahtoo antaa meille kaikkea hyvää.

Jumala täyttää meidän tarpeemme. Hän ” joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan.” Psalmi 103:5.

Hän on Jumala joka antaa meille armon ja pyhittää meidät. Hän antaa meille mahdollisuuden elämään, elämään tänä päivänä ja ikuiseen elämään.

"Mitä enemmän kiinnityt syvällä ja lujalla uskolla Jumalan lupauksiin, sitä enemmän saat kokea häntä itseään. Mutta tamä kokemus on tunteita syvemmällä. Sen sijaan että saisit silloin tällöin epävakaisia ilontunteita, saat astua sisälle Jumalan kestävään, ikuiseen iloon".
Wilfrid Stinissen

Minä ylistän sinua Jumala kaikestä hyvyydestäsi jonka Sinä annat minulle rakkaudestasi. Minä kiitän ja ylistän Sinun nimeäsi elämäni keskellä ja kiitän sinua anteeksiannostasi. Siitä että olet antanut minun syntini anteeksi. Kiitos siitä että olet luonut tapoja joilla voin parantua ja siitä että parannat meitä vielä ihmeellisesti tänäkin päivänä. Kiitos rakkaudestasi, armostasi ja laupeudestasi ja kiitos kaikesta hyvästä jonka olet antanut minulle ja tulet antamaan elämääni.


Kiitos Herra että saan olla sinun kanssasi ja että sinä olet minun kanssani. Se ei ole vain tunteista riippuvaa. Ei hetken humahdusta. Sinä olet läsnä aina. Ja kun sinun ilosi on sydämessä se säilyy tuskankin keskellä. Miten vaikea on kuivailla sitä iloa, se on yliluonnollista mutta ihaninta elämässä.


Kiitos että saan olla luonasi ja että sinä olet aina luonani, amen.


Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille.
Hän on tehnyt Moosekselle tunnetuksi tiensä, Israelin lapsille suuret tekonsa.
Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa.

Ei hän aina riitele eikä pidä vihaa iankaikkisesti.

Ei hän tee meille syntiemme mukaan eikä kosta meille pahain tekojemme mukaan.

Sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, niin voimallinen on hänen armonsa niitä kohtaan, jotka häntä pelkäävät.

Niin kaukana kuin itä on lännestä, niin kauas hän siirtää meistä rikkomuksemme.
Psalmi 103:6-12

Mitä sinä tahdot pyytää tänään Herralta?

* Valokuvien lapset kuuluvat Napon alueen Kichwa-kansaan. Heidät on kuvattu Cacique Jumandy -koululla Porotoyakun Kichwa-kylässä Ecuadorissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti