lauantai 30. joulukuuta 2017

Viikon Kuva Maailmalta 2 - Link Up Party


Viikon Kuva Maailmalta on uusi Link Up Party suomalaisille bloggaajille. 

Viime viikolla aloitimme testillä joka ylitti kaikki odotukseni. Toivon että saamme tästä Link-Up Partyn joka tuo yhteen bloggaamista ja valokuvaamista rakastavia sisällöntuottajia ja bloggaajia ja tekee meidän kaikkien blogeistamme entistä parempia. Ja lisäksi saa meidät tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin blogeihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Uusille ystäville!


Jätä linkki omaan blogipostaukseesi jossa on ainakin yksi kuva jostakin puolelta maailmaa ja liity muiden bloggaajien seuraan. Muista mainostaa postaustasi käyttäen hastagia #viikonkuvamaailmalta

Tällä viikolla aloitamme myös uuden perinteen. Valitsen jokaisesta Link-Up Partysta oman suosikkini. Eli Hostess' Favorite palkinnon voittajan.

Tämä on täysin subjektinen valinta joka perustuu minun mielipiteeseeni. Yritän kuitenkin aina perustella sen kaikille osallistujille.


Viikon Kuva Maailmalta 1 - Link Up Partyn kaikkien aikojen ensimmäisen Hostess Favorite palkinnon voittaja on

Suunnaton -blogi postauksellaan 

Huikea Albania, joka synnytti Suunnattoman matkablogin.


Suunnattoman postauksessa minua viehättivät valokuvat Albaniasta. Maasta löytyi sekä maisemaa että yksityiskohtia. Sama oli tarinan suhteen. Se sai minut todella haluamaan matkustaa Albaniaan ja päästä itse tutustumaan maahan.

Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa postaukseen!

Lisäksi joka viikko yksi blogipostaus voittaa Yleisön Suosikki palkinnon. Tämä palkinto perustuu tilastoihin, mikä on postaus joka on kaikkein eniten saanut klikkauksia. Eli joka on luettu kaikkein useimman kertaa ja josta siis te lukijat ja bloggaajaystäväni piditte kaikkein eniten.Viikon Kuva Maailmalta 1 - Link Up Partyn kaikkien aikojen ensimmäisen Yleisön Suosikki palkinnon voittaja on 

Juha Vihman blogi KAUAS PÖLLÖT KARKAAVAT postauksellaan Tsernobylistä.

Haikean alakuloiset kuvat ja teksti jotka kertovat yhdestä kammottavimmista ihmisen aiheuttamista katastrofeista kiinnostivat selkeästi suurinta osaa Link Up Partyn osallistujista ja lukijoista.


Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa postaukseen!

7 kommenttia:

 1. Hei, tämähän on hauska ja uusi kuvio, lähdenpä kokeiluun minäkin mukaan. Linkki noin vuoden takaiseen postaukseeni Bolivian kummajaisista: http://ribsandcoke.blogspot.com/2017/01/bolivialaisia-kummajaisia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitoin postauksesi tuonne ylös muiden linkkien sekaan. Toivottavasti tulet uudestaan taas ensi sunnuntaina kun Viikon Valokuva Maailmalta 3 lähtee liveksi.
   Vinkki seuraavalle kerralle. Vasemmalla linkkien alla on pieni nappula jossa on sininen naama ja teksti Add your link - klikkaa sitä ja saat oman linkkisi tuonne ylös.

   Poista
  2. Heh, no niinpä olisikin ollut linkkinappula suoraan! Kiitokset vinkkaukesta! :-)

   Poista
 2. Oi, blogisi on mahtava löytö, jonka bongasin Jaelin blogisivustolta. Siunausta ja varjelusta askeliisi lähetyskentällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siunausta myös sinulle ja ihana että löysit tänne :)

   Poista