maanantai 12. maaliskuuta 2018

Jumalan lupaukset ovat sinua varten - Jeesuksessa Jumalan lupaukset Vanhassa Testamentissa on alleviivattu ja vahvistettuYmmärrätkö että Jumalan lupaukset ovat sinua varten?

20 Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä "on"; sentähden tulee hänen kauttaan myös niiden "amen", Jumalalle kunniaksi meidän kauttamme.
2 Kor 1:20

Mitä tahansa Jumala on luvannut meille, se on leimattu Jeesuksen “kyllä” ja ”on” sinetillä.21 Mutta se, joka lujittaa meidät yhdessä teidän kanssanne Kristukseen ja joka on voidellut meidät, on Jumala,
22 joka myös on painanut meihin sinettinsä ja antanut Hengen vakuudeksi meidän sydämiimme.
2 Kor 1:21-22

Jeesuksessa Jumalan lupaukset Vanhassa Testamentissa on alleviivattu ja vahvistettu. Kuten Paavali sanoo, ei ole väliä miten monta lupausta Jumala on tehnyt, Jeesuksessa ne kaikki toteutuvat.

Me näemme Jumalan rakkauden korkeimman ilmentymisen ristillä ja koemme Jumalan rakkauden korkeimman ilmentymisen Pyhässä Hengessä.


Mitä Vanha Testamentti piilotti ja pani verhon taakse, on paljastettu ja tuotu ilmi Uudessa Testamentissa. Kristuksessa voit nauttia Jumalan ikuisesti rakkaudesta, ikuisesti.

Paavalin sanojen mukaan, Jumala lujittaa meidät yhdessä Kristuksessa. Hän voiteli meidät, laittoi meihin sinettinsä ja antoi Henkensä meille vakuudeksi meidän sydämiimme.

Sama Jumala voiteli sekä Paavalin, korinttolaiset että meidät.

Eivät vain tietyt erityiset kristityt ole Jumalan voitelemia. Me tiedämme että Jumala voiteli Jeeuksen Pyhällä Hengellä ja voimalla.


38 te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa.
Apt Teot 10:38 

On ihmeellistä että sama Henki joka voiteli Jeesuksen, on voidellut sinutkin!

Sinut on voideltu Pyhällä Hengellä, samoin kuin minut. Jumalan Henki joka eläa meissä vakuutena on myös voidellut meidät.

Jotta voisimme ymmärtää kuin valtava ja ihana tämä lupaus on tarvitsemme ymmärtää sen Vanhan Testamentillisen taustan.
Jumala, kiitos että kaikki Sinun lupauksesi ovat totta Jeesuksessa. Kiitos että olet voidellut minut ja laittanut minuun sinettisi. Kiitos että olet antanut minulle Pyhän Henkesi tämän takuuksi.
Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti