sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Viikon Kuva Maailmalta - Link Up Party


Viikon Kuva Maailmalta on uusi Link Up Party suomalaisille bloggaajille. 

Joulukuussa aloitimme testillä joka ylitti kaikki odotukseni. Toivon että saamme tästä Link-Up Partyn joka tuo yhteen bloggaamista ja valokuvaamista rakastavia sisällöntuottajia ja bloggaajia ja tekee meidän kaikkien blogeistamme entistä parempia. Ja lisäksi saa meidät tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin blogeihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Uusille ystäville!


Jätä linkki omaan blogipostaukseesi jossa on ainakin yksi kuva jostakin puolelta maailmaa ja liity muiden bloggaajien seuraan. Muista mainostaa postaustasi käyttäen hastagia #viikonkuvamaailmalta

Tammikuussa aloitimme uuden perinteen. Valitsen jokaisesta Link-Up Partysta oman suosikkini. Eli Hostess Favorite palkinnon voittajan.

Tämä on täysin subjektinen valinta joka perustuu minun mielipiteeseeni. Yritän kuitenkin aina perustella sen kaikille osallistujille.


Viikon Kuva Maailmalta 7 - Link Up Partyn Hostess Favorite palkinnon voittaja on

Suunnaton


Tällainen on tavanomainen safaripäivä Tansaniassa

Ihastuttavia kuvia, hyviä vinkkejä ja mielenkiintoista tarinaa safarilta Tansaniasta. Oma haaveeni on päästä Afrikkaan safarille joten postausta lukiessani ihastuin valokuviin ja kertomukseen kokemuksista safarin aikana. Melkein tuntui kun olisin jo itse siellä eläinten seassa.

Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa postaukseen. Suosittelen!

Lisäksi joka viikko yksi blogipostaus voittaa Yleisön Suosikki palkinnon. Tämä palkinto perustuu tilastoihin, mikä on postaus joka on kaikkein eniten saanut klikkauksia. Eli joka on luettu kaikkein useimman kertaa ja josta siis te lukijat ja bloggaajaystäväni piditte kaikkein eniten.


Viikon Kuva Maailmalta 7 - Link Up Partyn Yleisön Suosikki palkinnon voittaja on 

Merjan matkassa


VIISI VINKKIÄ BRYSSELIIN


Moni ei välttämättä lähde lomalle Brysseliin, mutta Merja oli sen tehnyt ja kertoo siitä meille blogissaan. Postaus on täynnä mielenkiintoisia vinkkejä paikoista käydä ja kohteista jotka pitää nähdä. Tämä postaus oli houkutellut useamman lukijan puoleensa.
Suosittelen!

Viikon Kuva Maailmalta Link Up Party jää lomalle koska lähden ensin Amatsonian viidakkoon reissulle intiaanikylään ja sen jälkeen Andeille toiseen intiaanikylään. Joten seuraava kerran Viikon Kuva Maailmalta tulee avautumaan huhtikuussa. Toivottavasti näen teidät kaikki täällä uudelleen!

1 kommentti:

  1. Kiitos! Maininta ja etenkin sen perustelut lämmittävät mieltä ��
    Kuulostaa aikamoisilta seikkailuilta intiaanikylissä. Varmasti hienoja kokemuksia!

    VastaaPoista