sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Viikon Kuva Maailmalta 4 - Link Up Party


Viikon Kuva Maailmalta on uusi Link Up Party suomalaisille bloggaajille. 

Joulukuussa aloitimme testillä joka ylitti kaikki odotukseni. Toivon että saamme tästä Link-Up Partyn joka tuo yhteen bloggaamista ja valokuvaamista rakastavia sisällöntuottajia ja bloggaajia ja tekee meidän kaikkien blogeistamme entistä parempia. Ja lisäksi saa meidät tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin blogeihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Valitettavasti tammikuussa en matkanvarrelta pystynyt teknisistä syistä ylläpitämään link-up partya. Mutta nyt aloitamme sen uudelleen ja toivon että kaikki nauttivat yhtä paljon, tai enemmän, kuin ennen.

Uusille ystäville!
Jätä linkki omaan blogipostaukseesi jossa on ainakin yksi kuva jostakin puolelta maailmaa ja liity muiden bloggaajien seuraan. Muista mainostaa postaustasi käyttäen hastagia #viikonkuvamaailmalta

Tammikuun alussa aloitimme uuden perinteen. Valitsen jokaisesta Link-Up Partysta oman suosikkini. Eli Hostess Favorite palkinnon voittajan.

Tämä on täysin subjektinen valinta joka perustuu minun mielipiteeseeni. Yritän kuitenkin aina perustella sen kaikille osallistujille.Viikon Kuva Maailmalta 3 - Link Up Partyn Hostess Favorite palkinnon voittaja onBlogipostauksessa muistellaan Kuuban ratsastusreissua sekä kerrotaan kokemuksista Fuerteventuran ratsastusretkestä Espanjan lomalla. 

Lisäksi joka viikko yksi blogipostaus voittaa Yleisön Suosikki palkinnon. Tämä palkinto perustuu tilastoihin, mikä on postaus joka on kaikkein eniten saanut klikkauksia. Eli joka on luettu kaikkein useimman kertaa ja josta siis te lukijat ja bloggaajaystäväni piditte kaikkein eniten.


Viikon Kuva Maailmalta 3 - Link Up Partyn Yleisön Suosikki palkinnon voittaja on Kati kertoo matkastaan Lünersee vuoristojärvelle. Matka ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan ja kaikkea ehti sattua ja tapahtua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti