sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Viikon Kuva Maailmalta 5 - Link Up Party


Viikon Kuva Maailmalta on uusi Link Up Party suomalaisille bloggaajille. 

Joulukuussa aloitimme testillä joka ylitti kaikki odotukseni. Toivon että saamme tästä Link-Up Partyn joka tuo yhteen bloggaamista ja valokuvaamista rakastavia sisällöntuottajia ja bloggaajia ja tekee meidän kaikkien blogeistamme entistä parempia. Ja lisäksi saa meidät tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin blogeihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Uusille ystäville!Jätä linkki omaan blogipostaukseesi jossa on ainakin yksi kuva jostakin puolelta maailmaa ja liity muiden bloggaajien seuraan. Muista mainostaa postaustasi käyttäen hastagia #viikonkuvamaailmalta

Tammikuun alussa aloitimme uuden perinteen. Valitsen jokaisesta Link-Up Partysta oman suosikkini. Eli Hostess Favorite palkinnon voittajan.

Tämä on täysin subjektinen valinta joka perustuu minun mielipiteeseeni. Yritän kuitenkin aina perustella sen kaikille osallistujille.Viikon Kuva Maailmalta 4 - Link Up Partyn Hostess Favorite palkinnon voittaja on

RAUHALLINEN RAYONG JA VIIDAKKORETKI KWAI-JOELLEBlogissa kerrotaan matkasta Rayongiin joka oli rauhan tyyssija, keskellä ei-mitään Thaimaassa. Matkan hienoin retki tehtiin Kwai-joelle.

Lisäksi joka viikko yksi blogipostaus voittaa Yleisön Suosikki palkinnon. Tämä palkinto perustuu tilastoihin, mikä on postaus joka on kaikkein eniten saanut klikkauksia. Eli joka on luettu kaikkein useimman kertaa ja josta siis te lukijat ja bloggaajaystäväni piditte kaikkein eniten.


Viikon Kuva Maailmalta 4 - Link Up Partyn Yleisön Suosikki palkinnon voittaja on

Martan Matkassa - Via Jakobi: 2 St Sulpice - Morges


Bloggissa kerrotaan Jaakobinreitistä Sveitsissä ja kuinka blogin pitäjä alkoi kävellä reittiä kuntoilumielessä, tutustuen samalla lähikyliin. 


6 kommenttia:

 1. http://tahdonasiat.blogspot.com/2018/02/lastuja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos linkistä! Laitoin sen tuonne ylös muiden blogilinkkien kanssa. Jos painat Add your link -painiketta, ilmestyy pieni ikkuna johon pitää laittaa blogilinkki, postauksen nimi ja oma sähköpostiosoite.

   Poista
 2. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/2018/02/lumipallo-lilja-ulkona.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos linkistä! Laitoin sen tuonne ylös muiden blogilinkkien kanssa. Jos painat Add your link -painiketta, ilmestyy pieni ikkuna johon pitää laittaa blogilinkki, postauksen nimi ja oma sähköpostiosoite.

   Poista
 3. https://balitasku.blogspot.co.id/?m=1 Minäkin laitan tähäm kun en löytänyt add link - painiketta. Ehkä se ei näy puhelimella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Link-Up on mennyt jo vanhaksi, siksi ei ole enää painiketta. Laitan linkkisi uudempaan link-up nr 6.

   Poista