sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Viikon Kuva Maailmalta 6 - Link Up Party


Viikon Kuva Maailmalta on uusi Link Up Party suomalaisille bloggaajille. 

Joulukuussa aloitimme testillä joka ylitti kaikki odotukseni. Toivon että saamme tästä Link-Up Partyn joka tuo yhteen bloggaamista ja valokuvaamista rakastavia sisällöntuottajia ja bloggaajia ja tekee meidän kaikkien blogeistamme entistä parempia. Ja lisäksi saa meidät tutustumaan uusiin ja mielenkiintoisiin blogeihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Uusille ystäville!Jätä linkki omaan blogipostaukseesi jossa on ainakin yksi kuva jostakin puolelta maailmaa ja liity muiden bloggaajien seuraan. Muista mainostaa postaustasi käyttäen hastagia #viikonkuvamaailmalta

Tammikuun alussa aloitimme uuden perinteen. Valitsen jokaisesta Link-Up Partysta oman suosikkini. Eli Hostess Favorite palkinnon voittajan.

Tämä on täysin subjektinen valinta joka perustuu minun mielipiteeseeni. Yritän kuitenkin aina perustella sen kaikille osallistujille.


Viikon Kuva Maailmalta 5 - Link Up Partyn Hostess Favorite palkinnon voittaja on

Tahdon Asiat - Lastuja

Elämää ja arkisia puuhia lapsiperheessäYhdysvaltain länsirannikolla. Suosittelen!

Lisäksi joka viikko yksi blogipostaus voittaa Yleisön Suosikki palkinnon. Tämä palkinto perustuu tilastoihin, mikä on postaus joka on kaikkein eniten saanut klikkauksia. Eli joka on luettu kaikkein useimman kertaa ja josta siis te lukijat ja bloggaajaystäväni piditte kaikkein eniten.


Viikon Kuva Maailmalta 5 - Link Up Partyn Yleisön Suosikki palkinnon voittaja on 

PauMau - Ulkokuvauksia

Ihana sinisilmäinen koiranpentu upeassa lumimaisemassa on selkeästi ollut usean mieleen! Suosittelen!

10 kommenttia:

 1. http://momistheblog.blogspot.fi/2016/06/malmo.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitoin linkkisi tuonne ylös muiden joukkoon. Postausen alareunassa vasemmalla on panike jossa lukee Add your link. Sitä jos painaa avautuu ikkuna mihin voi laittaa blogipostauksen URL-osoitteen, postauksen nimen ja oman sähköpostiosoitteen.

   Poista
 2. Kiva idea! Lisäsin listaan sadepäivän vinkin Lontooseen :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. En ihan vielä tajunnut, miten tämä toimii, mutta täytyy perehtyä tarkemmin! Tosi kiva idea nimittäin :) http://eemmaot.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitoin viimeisimmän postauksesi tuonno joukkoon mukaan.

   Poista
 5. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/2018/02/auringon-valo.html

  VastaaPoista
 6. Kiva että keksitään koko ajan uusia kivoja ideoita edistää ja mainostaa matkablogeja. Vielä kun ehtisi ajan puolesta osallistumaan kaikkeen, niin olisi kiva. :D

  VastaaPoista